Yard Force NX 60i - robotmaaier

Yard Force NX 60i - robotmaaier

Greenworks Optimow 10 robotmaaier - 1.000m²

Greenworks Optimow 10 robotmaaier - 1.000m²

Yard Force LUV1000Ri robotmaaier

De Yard Force LUV1000Ri voor tuinen tot 1.000 m2. Dankzij de krachtige li-Ion batterij maait deze robotmaaier een helling tot 40 %.

Met de aanschaf van de Yard Force LUV1000Ri robotmaaier - 1.000m² geniet u van:
Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
"14 dagen bedenktijd"

€ 849,00
of betaal in termijnen vanaf € 28 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2419-18345
 

Een robotgrasmaaier die voor complexe tuinen is gemaakt.


 
 

Geautomatiseerde, slimme gazonverzorging

De Yard Force LUV 1000 is ontworpen voor middelgrote percelen tot een maximum van 1.000 m2. Gradiënten tot 40 % in het werkgebied zijn geen probleem. Ook als de tuin een vrij ingewikkelde lay-out heeft, beheerst de Yard Force 1000Ri het soepel. Om toegang vanaf elke locatie mogelijk te maken, is de Yardforce LUV 1000Ri uitgerust met een app-bediening. Hierdoor kan de robotmaaier overal met uw smartphone worden bewaakt, gecontroleerd en gecontroleerd.

 

Hoe werkt de robotmaaier?

De Yard Force robot grasmaaier zorgt voor een keurig gemaaid gazon. Een bladschijf met 3 messen zit op de bodem. Deze roterende bladen hebben een snijbreedte van 18 cm. U de snijhoogte in 5 treden aanpassen tussen 20 - 60 mm. Hierdoor kan de Yard Force het gazon precies op de gewenste hoogte maaien.

 

Met zijn mulchenfunctie onderhoudt de Yard Force 1000R het gazon tijdens het maaiproces. De knipsels die op de grond vallen bemesten het gazon en zorgen voor vocht. Dit houdt het gazon groen en gezond.

 

Met de krachtige 28 V / 2.0 Ah li-ion batterij kan de robotmaaier 60 minuten worden bediend. Wanneer de Yardforce LUV 1000Ri-batterij te laag is, keert deze automatisch terug naar het laadstation om op te laden.

Yard Force LUV 600RiYard Force LUV 600Ri
Steuerung per AppSteuerung per App

Eenvoudige bediening via app

De Yard Force 1000 kan worden bediend en geprogrammeerd via de smartphone app. De app kan ook worden gebruikt om de apparaatinstellingen en de werktijd voor de robotgrasmaaier in te stellen.

Einfaches updatenEinfaches updaten

Eenvoudige installatie van updates

U de LUV1000Ri eenvoudig bijwerken via de USB-poort van de robotmaaier. Dit geldt zowel voor de software als voor een (fout)analyse. Yard Force LUV 1000Ri kan binnen 30 seconden een diagnose stellen.

Gute SteigfähigkeitGute Steigfähigkeit

Uitdagend gazon

Een van de uitstekende kenmerken van dit model is de bijzonder goede gradeability. De Yardforce LUV 1000Ri regelt zijn snelheid zelf en kan zelfs onderhandelen over heuvelachtig en steiler terrein tot een maximum van ±40 %.

 

Maximale veiligheid door sensoren


 
 

iRadar-technologie voor actieve veiligheid

De Yard Force LUV1000Ri is standaard uitgerust met een ultrasone radar. Deze sensor detecteert obstakels in een vroeg stadium, vermijdt ze en voorkomt dus botsingen. De robotmaaier detecteert obstakels op een afstand van 20 cm en een minimale hoogte van 12 cm, en reageert erop binnen 2 ms.

 

Diverse veiligheidssensor

Voor betrouwbaar en veilig gebruik van de automatische tuinhulp - de robot grasslijper is uitgerust met verschillende technische kenmerken. Zo heeft het een radar- en regensensor, obstakeldetectie, kantel- en liftsensoren en kantelsensoren. Om te voorkomen dat onbevoegden de robotgrasmaaier gebruiken, wordt deze beveiligd met een pincode en een alarm.

 

Handig app-besturingselement

De "Mowap app" is gratis beschikbaar voor iOS en Android in de respectievelijke winkels. Via de app kunnen verschillende apparaatinstellingen voor de robotmaaier worden gemaakt. Met behulp van de intelligente app-bediening kan de Yardforce LUV 1000Ri op elk moment en overal worden bediend. De app is beschikbaar in 13 verschillende talen en is een gratis download voor iOS en Android. Hier vindt u de links voor de respectievelijke winkels.

 

USB port voor updates

Nieuwe software-upgrades kunnen via de USB-interface naar de robotmaaier worden overgebracht. Dit betekent dat de Yard Force LUV1000Ri niet altijd naar het servicecentrum hoeft te worden gestuurd. De fabrikant stelt de updates beschikbaar om te downloaden op de website. Hetzelfde geldt voor foutdiagnose - dit kan bijzonder snel en eenvoudig worden uitgevoerd via de USB-interface.

 

Meer informatie
Modelnaam Yard Force LUV1000Ri (2021 model)
Merk Yardforce
Verloop: ± 40 % (21,8 °)
Complexiteit van gazons: Eenvoudig, complex
Dimensies 57,0 x 40,0 x 28,2 cm
Gewicht (ca.): 8,5 kg
App-besturingselement iOS, Android
Maaimodus Drie roterende bladen
Snijhoogte 20 - 60 mm in 5 stappen
Snijbreedte 18 cm
Maaien in de regen: Regensensor (verstelbaar)
Oplaadtijd 80 min.
Gebruiksduur van de batterij 60 min.
Batterijtype Lithium-ion (28 V / 2,9 Ah)
Batterijgarantie: 1 jaar
Productgarantie: 5 jaar
Grens, optie Grensdraad
Veiligheid: Obstakeldetectie-, lift- en kantelsensoren
Speciale kenmerken:

• App-bediening
• USB-interface voor software-updates
• Radarsensor voor obstakeldetectie

Optioneel: begrenzingsdraad en draadpennen

 

 
Meer informatie
SKU 2419-18345
Merk Yardforce
Breedte cm 40
Hoogte cm 28,2
Lengte cm 57
Weight 8.900000
Country of Manufacture Duitsland
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!