Worx Landroid M500 2.0 - WR165E robotmaaier

Worx Landroid M500 2.0 - WR165E robotmaaier

Yard Force NX 60i - robotmaaier

Yard Force NX 60i - robotmaaier

Worx Landroid M700 - WR142E - robotmaaier

El nuevo Worx Landroid M700 está diseñado para su uso en césped hasta 700 m2. El Worx WR142E puede manejar fácilmente inclinaciones de hasta ± 35 %.

Con la compra del Worx Landroid M700 (WR142E) - cortacésped robot disfrutarás de:
√ Garantía gratuita de 5 años (valorada en € 200,00)

€ 999,00
of betaal in termijnen vanaf € 33 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2414-18340
 

Een tuinhulp voor middelgrote tuinen


 
 

Het medium model Worx WR142E is geschikt voor tuinen tot 700 m2. Dankzij de krachtige Li-ion batterij en de speciale banden beheerst de robotgrasmaaier hellingen tot max. 35 % (20°). Dit betekent dat het ook kan worden gebruikt voor meer complexe, heuvelachtige oppervlakken. Uitgerust met AIA-technologie, een kunstmatige intelligentie,maait de Worx Landroid WR142E op betrouwbare wijze smalle passages en navigeert er vakkundig doorheen. Dit maakt de robotmaaier ook geschikt voor complexe gazons. De robot heeft ook multi-zone programmering voor een optimale verwerking van secundaire gebieden.

 

De intelligente robotgrassnijder

Worx M700 komt naar uw huis voorgeprogrammeerd. Bij elke uitgang leert de robot het gebied kennen en maakt een persoonlijk schema voor uw tuin. Met behulp van cloud computing worden de maaicycli verfijnd en aangepast aan het werkelijke groeigedrag van uw gazon. Dit geeft uw gazon de juiste zorg die het nodig heeft. Een handmatig schema kan ook worden opgeslagen via de app.

Worx Landroid M700 (WR142E)Worx Landroid M700 (WR142E)
For complex lawnsFor complex lawns

Voor complexe gazons

Uitgerust met een krachtige Li-ion batterij, is de robot grassnijder wendbaar en betrouwbaar. Of het nu gaat om eenvoudige of complexere oppervlakken, de Worx M700 zorgt voor het grasmaaien. Hellingen tot ± 35 % worden betrouwbaar aangedreven.

With app controlWith app control

Met app-besturingselement

De robotmaaier is snel en eenvoudig te installeren. Met zijn gebruiksvriendelijke app kan de installatie van de Worx Landroid M700 (WR142E) robot in slechts enkele minuten worden voltooid. De app is beschikbaar voor iOS en Android en maakt het mogelijk om overal te bedienen en te controleren.

Artificial intelligenceArtificial intelligence

Kunstmatige intelligentie

Dankzij AIA maait de Worx WR142E veel efficiënter dan andere modellen. De robotgrasmaaier Worx M700 navigeert zich vakkundig door smalle doorgangen of gangen. Dankzij deze technologie kan het complexere oppervlakken aan en werkt het tot 30% sneller dan andere robots.

 

Worx Landroid M700: werkt zelfstandig en betrouwbaar

Zodra het schema is ingesteld, voert de robotgrasmaaier zijn werk rustig en betrouwbaar uit. Als de batterij tijdens het verlaten zwak wordt, keert hij terug naar het laadstation, laadt zichzelf op en breidt zich opnieuw uit om de maaicyclus te voltooien.
Worx Landroid WR142E werkt volgens het mulchenprincipe.
Bij elke uitgang wordt het gras uit alle richtingen gesneden met drie scheermesjes. Het gras blijft op de grond vallen en dienen als meststof (automatische mulchen). De Worx M700 biedt een gezond gazontapijt met zijn dagelijkse uitstapjes.

 

Zijwaartse oplaadcontacten staan voor flexibiliteit

Een innovatief kenmerk van de robot grassnijder is de zijwaarts gemonteerde laadcontacten. Dit maakt zowel het in- en uitstappen van het laadstation mogelijk. De bodemplaat van het laadstation is voorzien van een net. Hierdoor kan het gras door het station groeien en wordt de plaat onzichtbaar in het gazon geplaatst.

 

Robot grasmaaier met regensensor en "cut to edge" functie

Uitgerust met een regensensorwordt neerslag gedetecteerd en laat de Worx Landroid WR142E pauzeren in zijn laadstation. Zodra het gras niet meer nat is, gaat de robotmaaier weer aan het werk.

De robot grassnijder heeft een "cut to edge" functie. Hierdoor werkt het dicht bij de randen en zorgt het voor een schoon einde.

 

Uitgerust met een 20 V PowerShare oplaadbare batterij

Met de Worx PowerShare kan dezelfde Worx-batterij worden gebruikt voor meerdere draadloze Worx-producten. Dit betekent ook dat de batterij van de grasmaaierrobot gedeeld kan worden. Dit betekent dat de hoogwaardige batterij niet alleen geschikt is voor de Worx M700, maar ook compatibel is met andere Worx-producten.

 
Easy to use with app for iOS + AndroidEasy to use with app for iOS + Android

Eenvoudig te gebruiken met app voor iOS + Android

De Worx Landroid M700 kan worden bediend en geprogrammeerd via een app voor smartphone of tablet. Meerdere instellingen kunnen ook direct op de robotgrasmaaier worden gemaakt via het display.
De "Worx Landroid" app kan gratis worden gedownload van de iOS en Android
winkels:

 

 

De firmware wordt automatisch bijgewerkt via de WIFI-verbinding. Dit zorgt ervoor dat de robotmaaier altijd up-to-date is.

 
 

Upgrade de Worx Landroid met extra functies


 
 

Met innovatieve accessoires kan de Worx Landroid M700 worden gepersonaliseerd om aan uw tuinbehoeften te voldoen. De volgende upgradeopties zijn beschikbaar (tegen meerprijs) en bieden uitgebreide functionaliteit:

 

Anti-collision systeem (ACS)

Met behulp van ultrasone sensoren detecteert de Worx Landroid WR142E obstakels vroegtijdig zonder botsingen. Het manoeuvreert vakkundig rond obstakels.

 

Spraakbesturing

Met de ingebouwde luidsprekers u de Worx WR142E bedienen met spraakopdrachten. In tegenstelling tot andere spraakassistenten (zoals Amazon Alexa) werkt dit ook zonder internetverbinding.

 

GPS-lokalisatie

Als de robotgrasmaaier uit uw tuin wordt gestolen, kan de positie van de robot worden bepaald met behulp van 4G-technologie.

 

Off Limits

Dit is een virtuele afbakeningsoptie die de installatie vereenvoudigt. Dit betekent dat interne gebieden niet langer hoeven te worden aangesloten op de hoofdgrensdraad. Het is ook mogelijk om tijdelijke gebieden zoals een zwembad af te bakenen.

 
 

Maximale veiligheid en eenvoud


 
 

Pincode, diefstalbeveiliging, kantel- en liftsensoren

Als de robotgrasmaaier wordt verhoogd of gekanteld, stopt de roterende bladschijf onmiddellijk. Naast de sensoren is de robotmaaier ook beschermd met een pincode. Dit dient als kinderslot en beschermt tegen ongeoorloofde inbedrijfstelling. Als de Worx M700 zich buiten het netwerk bevindt, sluit de robot en kan alleen opnieuw worden ontgrendeld door de pincode in te voeren.

 

Meer informatie
Modelnaam Worx Landroid M700 (WR142E) - 2021 model
Merk Worx Landroid
Verloop: ± 35 % (20°)
Complexiteit van gazons: Eenvoudig, complex
Dimensies 55,8 x 40,4 x 20,5 cm
Gewicht (ca.): 9,2 kg
App-besturingselement iOS, Android
Maaimodus Drie roterende bladen
Snijhoogte 30 - 60 mm
Snijbreedte 18 cm
Maaien in de regen: Regensensor (verstelbaar)
Oplaadtijd 180 min.
Gebruiksduur van de batterij 120 min.
Batterijtype Lithium-ion (20 V / 4.0 Ah)
Batterijgarantie: 1 jaar
Productgarantie: 5 jaar
Grens, optie Grensdraad
Veiligheid: Obstakeldetectie, lift- en kantelsensoren, pincode, alarmfunctie
Volume: 67 dB
Speciale kenmerken:

• Kunstmatige intelligentie (AIA-technologie)
• Laterale laadcontacten en een innovatief laadstation
• Multi-zone programmeren
• Cut-to-edge functie
• Verschillende extra functies optioneel beschikbaar

Optioneel: begrenzingsdraad en draadpennen

 
 
 
Meer informatie
SKU 2414-18340
Merk Worx Landroid
Breedte cm 40,4
Hoogte cm 20,5
Lengte cm 55,8
Weight 8.000000
Country of Manufacture Italië
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/