Bosch Indego M+ 700 Connect robotmaaier

Bosch Indego M+ 700 Connect robotmaaier

Worx Landroid M700 - WR142E - robotmaaier

Worx Landroid M700 - WR142E - robotmaaier

Worx Landroid M500 2.0 - WR165E robotmaaier

De Worx Landroid robotmaaier welke kan maaien op nauwe en complexe locaties en tevens is voorzien van een unieke randmaaimodus. Andere robotmaaiers zijn blind. De Landroid beschikt echter over artificial intelligence waardoor het in staat is om beslissingen te maken. 

Met de aanschaf van de Worx Landroid M500 2.0 0 WR165E robotmaaier geniet u van:
Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
"14 dagen bedenktijd"

€ 799,00
of betaal in termijnen vanaf € 27 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2413-18339
 

Nieuw van Worx: Robotmaaier met AI, Bluetooth en beweegbaar maaidek


 
 

Wat maakt de Worx M500 2.0 anders dan de M500?

Uniek onder de Worx robot grasmaaiers is de ondersteuning met WiFI en nu ook via Bluetooth. Dankzij het nieuwe blade disc ontwerp, de messen automatisch verhogen in het geval de Worx Landroid WR165E robot grassnijder obstakels zoals kleine stenen of hobbels tegenkomt. De IPX5 waterdichte behuizing maakt het gemakkelijk om de Landroid schoon te maken met een tuinslang als deze vuil wordt. Vuil, gras en vuil kunnen snel worden verwijderd.

 

Hoe werkt de robotmaaier?

Zodra de Worx robot grasmaaier is geïnstalleerd, zorgt de Worx M500 2.0 automatisch voor het gazon. Elke keer dat het uitgaat, wordt het gras in de tuin een beetje teruggesnoeid (mulching principe). De knipsels vallen op de grond en fungeren als een natuurlijke meststof en moisturizer voor het gazon.

 

Dankzij kunstmatige intelligentie is de robotgrassnijder in staat om te leren en zich aan te passen aan uw gazon en zijn prestaties voortdurend te verbeteren. Dankzij de 'Cut-To-Edge'-technologie snijdt de Worx WR165E ook de grasranden schoon en efficiënt, waardoor het opnieuw trimmen niet meer nodig is. De robotgrasmaaier vindt zijn weg door kronkelende percelen, is programmeerbaar en kan individueel worden aangepast aan verschillende gebieden in de tuin. Optionele accessoires zorgen voor extra aanpassing en aanpassing aan de behoeften van de tuin.

Wasser ReinigungWasser Reinigung

Waterdichte behuizing (IPX5)

Een noviteit voor Worx is dat het model M500 2.0 is uitgerust met een waterdichte behuizing volgens IPX5. Dit betekent dat de robotgrasmaaier nu met een tuinslang kan worden gereinigd. Dit maakt het gemakkelijker om gedroogdgazon of ander vuil te verwijderen.

Messerscheibe höhen anpassungMesserscheibe höhen anpassung

Blade schijf past zich aan de grond

De Worx WR165E robot grassnijder is uitgerust met een zwevende bladschijf. Door het nieuwe ontwerp van de roterende bladschijf past het zich aan aan ongelijke gazons en verhoogt het de bladen in geval van obstakels zoals stenen, obstakels of hobbelige grond.

LCD Display SteuerungLCD Display Steuerung

LCD-scherm met bedieningsmenu

Naast bediening via een app, kunnen de instellingen voor de Worx worden gemaakt via het display aan de bovenkant van de robotgrasmaaier. In tegenstelling tot de M500 (WR141E), die is uitgerust met een 4-karakter LED-display, de Worx Landroid WR165E heeft een LCD-scherm met een bedieningsmenu. Hierdoor kunnen instellingen bijzonder snel en intuïtief worden gemaakt.

Worx AppWorx App

Comfortabele bediening via de app

De robotgrasmaaier kan direct via het LCD-display met bedieningsmenu worden bediend - of vooral handig via de "Worx Landroid" app. De applicatie kan gratis worden gedownload voor iOS- en Android-apparaten uit de desbetreffende winkel.

 

Het updaten van de firmware van de Worx robotmaaier gebeurt automatisch via een WiFi-verbinding. Op deze manier is de Worx Landroid WR165E altijd "up-to-date".

 
 

Perfecte robotgrasmaaier voor middelgrote, complexe tuinen


 
 

Automatisch maaien - maar veilig!

Voor de Worx M500 2.0 maakt het niet uit of het wordt gebruikt op eenvoudige of complexe gebieden, omdat het het maaiwerk absoluut betrouwbaar beheerst. Dankzij de krachtige lithium-ion batterij beheerst hij hellingen tot ± 35 % (20°). Bovendien past het zich individueel aan de heersende gazon en weersomstandigheden aan. Dit zorgt voor een weelderig tapijt van gras het hele seizoen lang.

 

Om veilig te maaien is de Worx Landroid M500 2.0 uitgerust met tal van sensoren. Kantel- en hefsensoren reageren onmiddellijk als de robotgrasmaaier wordt opgetild of gekanteld. De bladschijf stopt in een dergelijk geval onmiddellijk. Om te voorkomen dat de Worx WR165E door onbevoegden of kinderen wordt bediend, kan deze worden beveiligd met een persoonlijke pincode. Als de robotgrasmaaier een obstakel op zijn pad detecteert, zal hij zijn bewegingsrichting aanpassen.

 

De Worx Landroid M500 2.0 is ook uitgerust met een regensensor. Als het regent, keert de robotmaaier terug naar zijn laadstation en zal niet verder maaien totdat het weer goed is. Echter, omdat de regensensor verstelbaar is, is het mogelijk voor de Worx M500 2.0 om in de regen te maaien.

 

Vrij positioneerbaar laadstation

Een bijzonder kenmerk van de Worx robot grasmaaier is de zijlaadcontacten. Door deze speciale positionering beweegt de Worx Landroid WR165E altijd vooruit in en uit het laadstation. Bovendien is de bodemplaat open en kan het gras erdoorheen groeien. Dit betekent dat de plaat niet duidelijk zichtbaar is in het gazon. Dit biedt een flexibelere positionering van het laadstation en een veel eenvoudigere installatie.

 

Wat is handig om te weten over installatie en bediening?

Bij levering is de Worx Landroid al geprogrammeerd. Zodra de grensdraad is gelegd, kan de robot beginnen met maaien. Alle benodigde installatiecomponenten zijn inbegrepen in de levering.

 

Pas uw Worx WR165E aan

Er zijn verschillende accessoires en functies voor de Worx Landroid M500 2.0 waarmee u deze aanpassen aan uw tuinbehoeften. De add-ons zijn tegen meerprijs verkrijgbaar en kunnen in slechts een paar stappen worden geïnstalleerd en in gebruik worden genomen. Zo krijg je een robotgrasmaaier die optimaal is aangepast aan je tuin.

 

Anti-Collision System (ACS)

Obstakels worden gedetecteerd door de robot grasmaaier met behulp van ultrasone sensoren. Hierdoor kan het objecten vakkundig vermijden zonder ermee in botsing te komen.

 

Spraakbesturing

Met dit accessoire kan uw robotmaaier via geïntegreerde luidsprekers met spraakopdrachten worden bediend.

 

GPS-lokalisatie

Als de Worx M500 2.0 uit uw tuin moet worden gestolen, u zijn positie vinden dankzij 4G-technologie.

 

Off Limits

Het is een virtuele opbouw mogelijkheid. Geschikt voor gazons met veel obstakels. Met deze extra optie wordt de installatie van de grensdraad vereenvoudigd.

Meer informatie
Modelnaam Worx Landroid M500 2.0 (WR165E) - 2021 Model
Merk Worx Landroid
Verloop: ± 35 %
Complexiteit van gazons: Eenvoudig, complex
Gewicht (ca.): 9,5 kg
App-besturingselement iOS, Android
Maaimodus Drie roterende bladen
Snijhoogte 30 - 60 mm
Snijbreedte 18 cm
Maaien in de regen: Regensensor (verstelbaar)
Oplaadtijd 75 min.
Batterijtype Lithium-ion
Batterijgarantie: 1 jaar
Productgarantie: 5 jaar
Grens, optie Grensdraad
Veiligheid: Pincode, alarmfunctie, obstakeldetectie, lift- en kantelsensoren
Volume: 59 dB
Speciale kenmerken: Worx Landroid WR165E Laadstation Fixing nails (8 pc's.) Voeding Boundary wire (130 m) Pegs (180 pc's.) Afstandsregel (2 pc's.) Vervangende messen plus schroeven (9 pc's.) Zeshoekige sleutel
In de doos
 • Worx Landroid M500 2.0 - WR165E,
 • 6x Haringen voor basisstation,
 • 10mtr kabel voor basisstation,
 • 2x doorverbinddoppen,
 • 2x afstandslineaal,
 • 9x messen,
 • voeding,
 • handleiding.
 
 

Worx Landroid M500 2.0 (WR165E)


 
 
Meer informatie
SKU 2413-18339
Merk Worx Landroid
Breedte cm 40,4
Hoogte cm 20,5
Lengte cm 55,8
Weight 8.000000
Country of Manufacture Italië
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

 • Inkomsten / lasten toets
 • Identificatie met behulp van IDIN
 • Overeenkomst digitaal accepteren
 • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/