Dirt Devil Fusion X

Breng het reinigen van uw zwembad naar een hoger niveau met de Dirt Devil Fusion X zwembadrobot. Aquabot heeft de nieuwste technologie verwerkt in de Fusion X serie. De Dirt Devil Fusion X werkt voor u en reinigt de bodem, wanden en de waterlijn zeer grondig voor zwembaden tot 15 meter. 

Met de aanschaf van de Dirt Devil Fusion X zwembadrobot geniet u van:
Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
"14 dagen bedenktijd"

€ 849,00
of betaal in termijnen vanaf € 28 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2504-18572

Exclusieve noviteit 2021. Dirt Devil Fusion X voor het reinigen van bodem, wanden en waterlijn in zwembaden tot 15 meter.

Zwembadrobot voor optimale reiniging en onderhoud van zwembaden met 3 verschillende reinigingscycli en voorzien van de nieuwste generatie technologie.

Met de introductie van het Aquasmart reinigingssysteem kunnen zwembadrobots het zwembadoppervlak parameteriseren en onthouden met behulp van een wiskundig algoritme, waardoor de werking wordt geoptimaliseerd en het zwembadoppervlak wordt gereinigd.

Het omvat een Gyroscoop - elektronisch systeem - om te voorkomen dat de 18 meter drijvende kabel verslechtert als gevolg van de mogelijke knopen die kunnen worden veroorzaakt tijdens de reinigingscycli en om de prestaties van de zwembadrobot verder te optimaliseren.

Reinigt de bodem, wanden en waterlijn van zwembaden tot 100 m² goed schoon met sterk hechtende PVA-borstels.

De Dirt Devil Fusion X wordt aangedreven door twee zware tractiemotoren en een extra oscillerende borstel.

Het filtersysteem is volgens de laatste stand der techniek ontwikkelt d.m.v. een dubbele verwijderbare cartridges bovenaan met ultrafijne 3D-filtratie.

Wat is het AquaSmart Systeem

Traditionele zwembadreinigers reinigen het zwembad door het oppervlak willekeurig en zonder werkpatronen te volgen. Met de introductie van het Aquasmart reinigingssysteem kunnen zwembadrobots het zwembadoppervlak parameteriseren en onthouden met behulp van een wiskundig algoritme, waardoor de werking wordt geoptimaliseerd en het zwembadoppervlak wordt gereinigd.

Wat is het Gyro systeem

Gyro is een intelligent algoritme gemaakt door Aquatron om de navigatie van de zwembadrobot te verbeteren en de effectiviteit ervan te maximaliseren. GYRO-technologie bepaalt of de robot is vergrendeld in een obstakel en kan ook een steile helling detecteren en de zuigsnelheid verhogen en past de werkingssnelheid aan, tevens maakt het mogelijk de afwijking in een vlakke of hellende achtergrond te meten en opnieuw te berekenen.

De Dirt Devil Fusion X zwembadreinigingsrobots zijn uitgerust met Breezer-technologie, een robuuste tandwielaandrijving. In combinatie met 4WD-motoren en een krachtige pomp om vuil op te vangen is de Fusion X een van de meest betrouwbare robots voor zwembadreiniging op de markt.

Aangedreven door het Aquasmart Gyro-systeem, gebruikt het een navigatie-algoritme om het zwembad intelligent te analyseren en vervolgens systematisch de bodem, wanden en waterlijn te reinigen met behulp van de meest efficiënte route.

De Dirt Devil Fusion X-reinigingsrobots hebben de krachtigste zuigkracht van alle robots op de markt. Ze kunnen hun zuigkracht verdubbelen door de inlaatnozzles nauwkeurig af te stellen. Hoe dichter ze bij het zuigoppervlak zijn, hoe krachtiger de zuigkracht. De zuigkracht kan worden aangepast om het te verzamelen afval efficiënt op te vangen. Daarom kunnen ze bijvoorbeeld in de buurt van een zandlaagje worden geplaatst om moeiteloos elke zandkorrel op te vangen. De extra vibrerende borstel ondersteunt het gereinigde oppervlak voor een onberispelijk resultaat.

Het 4D-filter bestaat uit elastische 3D-microfiber-lussen, die samen met trillingsbewegingen de waterprestaties maximaliseren.

Trillingen verbeteren de zuigkracht en voorkomen verstopping van het filter. Het 4D-filter vangt zelfs de kleinste onzuiverheden op. Van bladeren tot zandkorrels, niets ontsnapt. De Dirt Devil Fusion X wordt standaard geleverd met een Swivel. Een swivel is een mechanisme waardoor het snoer tijdens het schoonmaken niet in de knoop raakt. Hierdoor is de zwembadrobot efficiënter en makkelijker op te bergen.

Elk detail van de Dirt Devil Fusion X is ontworpen voor het comfort van de zwembadeigenaar tot de premium trolley, die transport en opslag eenvoudig maakt tot de transparante behuizingen die het gemakkelijk maken om te zien wanneer de filters moeten worden schoongemaakt. Het ergonomische ontwerp en de handgreep zorgen voor een moeiteloze bediening wanneer het tijd is voor de Fusion X om aan het werk te gaan. Om het filter schoon te maken, tilt u eenvoudig een hendel op om het van het filtersysteem met toegang van bovenaf te verwijderen en was u het zonder uw handen vuil te maken.

Zwembadreiniger Aquabot UR 300 Zwembadreiniger Aquabot K 200 Zwembadreiniger Aquabot K 300
  Aquabot UR 400 Supreme 7 Duo Aquabot K 300
Code RE2B-RINB-U2097 ROOD-7DUO RERD-HURB-K3097
Zwembad grootte Tot 15-20 meter lang (elke vorm of oppervlak) Tot 15 meter lang (elke vorm of oppervlak) Tot 15-20 meter lang (elke vorm of oppervlak)
Reiniging Bodem, wanden, waterlijn Bodem, wanden, waterlijn Bodem, wanden, waterlijn
Reinigingscyclus (u) 1,5, 2 of 2,5 uur 1,5, 2,5 0 3,5 uur 1,5, 2 of 2,5 uur
Filtertype 4D hyperfijn microfiber filter 2D fijn microfiber filter 4D hyperfijn microfiber filter
Filtertoegang Toegang tot de top, Easy Top Toegang tot de top, Easy Top Toegang tot de top, Easy Top
Afstandsbediening - App Ja Ja Ja
Borstels 4 PVA-borstels 4 PVA-borstels 4 PVA-borstels
Extra borstel Ja, vibrerende borstel van PVC Ja, vibrerende borstel van PVC Ja, vibrerende borstel van PVC
Aquasmart Ja Ja Ja
Gyroscoopsysteem Ja Ja Ja
Voeding <29 Volt, SPS 100 <29 Volt, SPS 100 Basic <29 Volt, SPS APP
Energieverbruik <150 Watt <150 Watt <150 Watt
Platform 2 tractiemotoren en 1 zuigmotor 2 tractiemotoren en 1 zuigmotor 2 tractiemotoren en 1 zuigmotor
Capaciteit 19 m³/uur 19 m³/uur 19 m³/uur
Kabellengte 18m, anti-wirwar 18m, anti-wirwar 18m, anti-wirwar
Verstelbare spuitmond Ja, tot twee keer zoveel zuigkracht Ja, tot twee keer zoveel zuigkracht Ja, tot twee keer zoveel zuigkracht
Capaciteit externe timer Ja (optioneel) ook compatibele externe wifi-timer Ja Ja ondersteunt ook externe wifi-timer
Gewicht 8,8 kg 8,5 kg 8,5 kg
Transportwagen Ja Ja Ja
Garantie 5 jaar 5 jaar 5 jaar
Prijs € 1299 € 1299 € 1.349, -

 

Meer informatie
SKU 2504-18572
EAN 3700424800954
Kleur Rood
Merk Dirt Devil
Breedte cm 50
Hoogte cm 51
Lengte cm 46
Weight 8.000000
Country of Manufacture Israël
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!