Cascada Piscina AQA 106.2 - 1000mm

Cascada Piscina AQA 106.2 - 1000mm

Cascada Piscina AQA 105 - 500mm

Cascada Piscina AQA 105 - 500mm

Cascada Piscina AQA 105O-CR - 500mm

Wanneer u over een prachtig zwembad beschikt kunt u deze een extra luxe uitstraling geven met één of meerdere stijlvolle (rvs) zwembadwatervallen. Een zwembad waterval is een echte eye-catcher en zorgt voor een exclusieve uitstraling.

€ 1.349,00
of betaal in termijnen vanaf € 45 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2053-17977

Wanneer u over een prachtig zwembad beschikt kunt u deze een extra luxe uitstraling geven met één of meerdere stijlvolle (rvs) zwembadwatervallen. Een zwembad waterval is een echte eye-catcher en zorgt voor een exclusieve uitstraling. Niet voor niets is het dan ook een zwembad accessoire dat steeds populairder wordt. Het werkt als volgt: Water wordt uit het bad gezogen en er met kracht via de waterval weer in gespoten. Het principe is simpel, maar het effect van een waterval in uw zwembad is spectaculair.

  • State of the Art design uit hoogwaardige materialen
  • Materiaal AISI 316L
  • Verankerings artikelen meegeleverd
  • Leverbaar in 4 maat uitvoeringen 300, 500, 700 en 1000mm
  • Chromotherapie

Chromotherapie is een vorm van kleurentherapie dat ervan uit gaat dat kleur gebruikt kan worden om een verstoord energiebalans in het lichaam te herstellen zodat bepaalde klachten kunnen verdwijnen. Het is een alternatieve geneeswijze waarbij iedere kleur een andere werking heeft op de gemoedstoestand. Kleuren kunnen afzonderlijk worden getoond, maar ook in een reeks. Zo is rood bijvoorbeeld een stimulerende kleur dat de lichaamsgeest activeert en van geel word je vrolijk. Zo heeft elke kleur zijn eigen werking.

Meer informatie
SKU 2053-17977
Merk AQA
Breedte cm 50
Hoogte cm 14
Lengte cm 17
Weight 8.000000
Country of Manufacture Spanje
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!