Betaalmogelijkheden

Wij maken gebruik van de best beveiligde betaalsystemen. Hierdoor worden alle betalingen binnen een beveiligde betaalomgeving gedaan. 

Het is mogelijk om te betalen met: 

Meest gebruikte online betaalmethode in Nederland
iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL wordt u vanuit uw betaalomgeving doorgeleid naar uw eigen internetbankier omgeving voor het uitvoeren van de betaling.

Met iDEAL QR is het mogelijk een QR code te scannen op bijvoorbeeld een factuur. Door het scannen van de code hoeft u geen gegevens meer in te geven en is het mogelijk direct een betaling foutloos uit te voeren. Download de iDEAL QR app in de Apple App Store of in de Google Play Store.

Meest gebruikte online betaalmethode in Belgie.
Mister Cash is één van de meest gebruikte betaalmethode voor online betalen in België. Sinds 2006 is het mogelijk om met Mister Cash online betalingen te doen. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig, op de betaalpagina selecteert u Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan u uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in uw vertrouwde internetbankieromgeving en kunt u inloggen. In het vervolgscherm kunt u vervolgens uw betaling voltooien.

 

SOFORT Banking (voorheen DirectEbanking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Daarnaast werkt SOFORT Banking drempelverlagend omdat u geen account hoeft aan te maken, geen tussenrekening hoeft op te laden en ook geen creditcard nodig heeft. SOFORT Banking voldoet aan hoge veiligheidsnormen m.b.t. online bankieren en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens.

 

Giropay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. Giropay is een veel gebruikte online betalingsmethode in Duitsland en kent zo’n 17 miljoen gebruikers.

Maestro is de SEPA debetkaart van MasterCard en wordt ook wel eMaestro genoemd. eMaestro stelt u in heel Europa in staat om eenvoudig en veilig online betalingen te doen met uw debetkaart. Met eMaestro werkt MasterCard toe naar een Europese betaalmethode, waarmee u in eigen land en over de grens online aankopen kan doen.

Visa en Mastercard zijn wereldwijd geaccepteerde betaalmogelijkheden. Door middel van Visa of Mastercard kunt u eenvoudig en veilig online-betalingen verrichten. Vasa en Mastercard zijn de belangrijkste creditcards die maar liefst 99% van de Nederlandse markt dekken en 95% van de internationale markt. Onze creditcard betaalmogelijkheid ondersteunt transacties in verschillende valuta, mede hierdoor zijn de betaalschermen dan ook meertalig van opzet.

V PAY is het SEPA debitcard merk van Visa Europe. Met deze debitcard bent u in heel Europa in staat om veilig en eenvoudig zowel online als offline betalingen te doen. V PAY wordt door talrijke buitenlandse banken uitgegeven. Het is dan geïntegreerd in de lokale bestaande betaalkaartprogramma’s (pinpas) van de deelnemende banken. Veiligheid is van groot belang bij het maken van uw keuze betreffende online betaalmethoden. V PAY maakt net als Visa gebruik van het veiligheidsprotocol Verified by Visa. Dit zorgt voor extra veiligheid bij betalingen met deze betaalwijze.

Eerst zien, dan betalen; net als in een echte winkel. Dat is wat je wil, wanneer je een bestelling doet. Met Focum AchterafBetalen betaal je veilig en eenvoudig, nadat je je product hebt ontvangen.

Een betaalproces waarbij klantvriendelijkheid centraal wordt gesteld. Eerst zien, dan betalen. Daarmee maakt AfterPay het online kopen van producten en diensten veilig en aangenaam voor de klant. Achteraf betalen met AfterPay is erg gemakkelijk in gebruik via de digitale factuur of SEPA Direct.

Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via uw eigen vertrouwde bankomgeving kunt u een betaling voldoen. Wij zorgen voor de rest.

Met Gespreid Betalen bieden we u de mogelijkheid om een bestelling in drie termijnen te betalen zonder rente. De eerste termijn betaalt u direct in de online kassa en vervolgens versturen wij de bestelling zo snel mogelijk op. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald. Zo heeft u de bestelling binnen een paar dagen al in huis, zonder dat dit een aanslag is op uw bankrekening.

bunq is de eerste mobile only bank van Nederland. Met de bunq-app kunt u via smartphone of tablet gemakkelijk en snel online afrekenen, zonder tussenkomst van iDEAL. Dat maakt bunq een innovatieve betaalmethode om in te spelen op de toenemende behoefte aan mobiel betalen.

Voor iedereen een goede oplossing voor online betalingen. Er zijn al ruim 200 miljoen mensen die met PayPal betalen, en daar hebben ze goede redenen voor.