Professionele zwembadreiniger - Zander

Professionele zwembadreiniger - Zander

Azuro Warrior zwembadrobot

Deze Azuro Warrior zwembadrobot heeft de intelligentie om uw zwembad zowel de bodem als de wandhoeken in 2 uur schoon te maken. De Azuro Warrior maakt gebruik van Digital Signal Processing (DSP) om de grootte en vorm van uw zwembad te berekenen en programmeert zelf het meest effectieve reinigingspatroon, zodat u verzekerd bent van een sprankelend schoon zwembad. Geschikt voor grote zwembaden tot 15 meter.

€ 459,00
of betaal in termijnen vanaf € 15 per maand Meer info
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2473-18381

De Azuro Warrior zwembadrobot is ideaal voor het verkrijgen van de beste reinigingsresultaten van uw zwembad tot 15 M in lengte met een maximaal comfort dankzij Azuro. Het reinigt de bodem en de wandhoeken en past zich moeiteloos aan alle oppervlakten aan.

  • Reinigingscyclus: 2 uur
  • Gefilterd watervolume: 14m3 / h
  • FocusFlow technologie
  • Voorzien van een Swivel (kabellengte 16 m)
 

Geschikt voor bodem en wandhoeken

Het ergonomische ontwerp van deze zwembadrobot en handgreep maken het hierdoor gemakkelijker om te gebruiken wanneer het tijd is om de reiniger aan het werk te zetten. In feite is elk detail van de Azuro Warrior ontworpen met het comfort voor de veeleisende zwembadeigenaar in het achterhoofd. Het reinigen van het filter is eenvoudig, gewoon door op een knop te drukken, het 4D-filter wordt losgelaten en kan van bovenaf worden verwijderd, geopend en gereinigd zonder dat uw handen vuil worden.

Dolphin PoolBot PB35

De aanwezige GYRO-technologie bepaalt of de robot is vergrendeld in een obstakel en kan een steile helling detecteren, de zuigsnelheid verhogen en de reinigingstijd aanpassen.

 

Reinigt de bodem en de wandhoeken tot 100 m2 zwembadgrootte.

 

Actieve Borstels

De Azuro Warrior is uitgerust met 2 tractie motoren en één zuigmotor van de nieuwste generatie, dit resulteert in het verbeteren van de prestaties, de kracht als ook de verplaatsing in complexere zones van het zwembad..

Swivel

De Azuro Warrior zwembadrobot wordt standaard geleverd met een Swivel. Een Swivel is een mechanisme waardoor de kabel niet wordt verward tijdens het reinigen. Dit maakt de zwembadrobot efficiënter en gemakkelijker in zijn werking.

Active brush system

Filtermand

Het legen en vervangen van de filtermand van een Azuro Warrior robot is een fluitje van een cent. Vanaf de bovenkant van de zwembadrobot kunt u deze gemakkelijk bereiken: een kwestie van klikken bovenop de zwembadrobot en het verwijderen van de filtermand. Om de filtermand zo lang mogelijk te houden, is het het beste om deze na elke reiniging te legen. Dit is echter essentieel om ervoor te zorgen dat de robot optimale prestaties kan blijven leveren.

Nieuw en Exclusief voor 2021. Azuro voor het reinigen van bodem en wandhoeken voor zwembaden tot 15 meter.

Meer informatie
SKU 2473-18381
Kleur Blauw
Merk Azuro
Breedte cm 41
Hoogte cm 37
Lengte cm 34
Weight 8.000000
Country of Manufacture Tsjechië
360 Viewer Config /360assets/Warrior-handle/Warrior-handle.xml
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,00 tot maar liefst € 3.500,00.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. 
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Heeft u vragen over SprayPay? Bekijk dan de overzichtelijke FAQ van SprayPay

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!